Šta podrazumeva naš INDIVIDUALAN PRISTUP i kako da lakše odaberete tretman ili proceduru za sebe?

Često u našem obraćanju pominjemo MAKSIMALNO INDIVIDUALAN PRISTUP i to spada u jedan od glavnih postulata našeg rada, a sada je idealna prilika da objasnimo šta to tačno podrazumeva kao i kako da ( olakšano )odaberete idealan tretman/proceduru za sebe.

Najpre da krenemo od najvažnijeg: našeg pristupa svakoj osobi koja dođe u naš centar sa željom da uradi bilo koji tretman.

Beauty concept smo kreirali sa ciljem da ponudi rešenje za mnoge beauty zahteve u očuvanju i nezi lepote lica i tela, sa razumevanjem da smo svi potpuno drugačiji. Svi imamo drugačije želje i potrebe kada je lepota u pitanju, svačija koža je različita, način na koji starimo, koje stvari nam smetaju i ne smetaju ili koje pristupe u nezi volimo ili ne.

Upravo iz razumevanja svega navedenog odlučili smo se da u ponudu uvrstimo tretmane koji pokrivaju sve zahteve: od onih sa jednostavnijom, tradicionalnijom negom, do onih modernijih medicinskih procedura i aparata za niz beauty zahteva: negovana koža, sprečavanje starenja, korekcija postojećih znakova starenja, zatezanje i preoblikovanje tela, podmlađivanje lica, uklanjanje dlačica, lečenje celulita, opuštanje…

U čemu se ogleda naš MAKSIMALNO INDIVIDUALAN PRISTUP?

Maksimalno individualan pristup se ogleda u tome da se svaki tretman može prilagoditi vašim individualnim potrebama –  u smislu preparata koji se koriste i pristupa, a da za svakog takođe možemo kreirati TAILOR MADE tretman ili protokol za kojim se ustanovi potreba.

Kako bismo imali mogućnost da svakom pristupimo na isti posvećen način, vodimo računa o načinu zakazivanja i broju osoba koje možemo primiti na dnevnom ili nedeljnom nivou, kao i o tome koliki su kapaciteti za PROMO PONUDE – zbog toga ih delimo krajem meseca za naredni i pratimo status te se nekada ponuda za neke zatvori i pre isteka meseca.

Idealna opcija, kada ne znate šta bi bio vaš odabir, je uvek zakazivanje termina sa akcentom na to da on sadrži i pregled ili konsultaciju kako bi se utvrdilo koja procedura ili tretman predstavlja idealno rešenje za vas.

U tim situacijama, zakazuje se termin duži za vreme trajanja konsultacije, a budući da je konsutlacija/pregled u istom trenutku kao i procedura/tretman ona se ne naplaćuje dodatno.

Pored standardnih tretmana možemo zajedno napraviti i okvirni godišnji plan tretmana i procedura u skladu sa vašim individualnim potrebama, željama i mogućnostima u dinamici koja je idealna baš za vas.

Nedavno smo na sajt uveli jedan vodič koji vam olakšava da pronađete tretmane za sebe shodno indikaciji – odnosno da po svojim potrebama i zahtevima možete lakše pronaći preporučene tretmane i procedure koje možete odabrati u skladu sa željama, potrebama, vrstom tretmana koje volite i efektom koji tražite.

Ovaj vodič može biti prva smernica jer vam sužava izbor tretmana koji su preporučeni za određenju potrebu/indikaciju i omogućava vam da klikom pogledate više o tretmanu koji vas zainteresuje.

U našem concept-u možete i zakazati svoje fiksne mesečne tretmane u terminima koji vam odgovaraju i mesecima unapred, a mi ćemo vas uvek podsetiti na vreme za svaki naredni. Briga o redovnim klijentima i pacijentima nam je takođe jedan od prioriteta te vas očekuju i različite pogodnosti za održavanje postignutih rezultata i neke posebne ponude jer želimo da dugoročno budemo vaš saveznik u očuvanju lepote i dobrog osećaja.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.
Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.