Biorevitalizacija

Informacije

Biorevitalizacija lica, vrata i dekoltea

Biorevitalizacija predstavlja injektivnu metodu revitalizacije kože kojom se u dublje slojeve aplikuju hijaluronska kiselina, aminokiseline i vitamini.

Ova procedura spada u neke od prvih preporučenih metoda anti-aginga i u one procedure koje se mogu preporučiti svima jer predstavljaju napredniji nivo nege kože budući da ni na koji način ne utiču na promenu izgleda ili kontura lica, osim na bolji kvalitet i jedrinu kože.

Koji su efekti biorevitalizacije?

Biorevitalizacija predstavlja duboku hidrataciju i ishranu kože čime se postiže svežiji i jedriji izgled, a odlaže pojava prvih znakova starenja.

Ona utiče na poboljšanje teksture kože, vraćanje svežine, smanjenje sitnih borica, osnaživanje kože.

Za koga je namenjena biorevitalizacija?

Lepota biorevitalizacije je u tome što je pogodna za svakog, bilo da ima za cilj sprečavanje pojave znakova procesa starenja, osnaživanje kože ili pomoć pri korekciji postojećih znakova starenja.

Idealna je kao rani anti-aging, kao i za osobe koje nisu pristalice invazivnijih metoda, a može biti i sjajna dopuna ostalim anti-aging procedurama.

Odlična je za osobe sa suvom, dehidriranom i osetljivijom kožom, kao i za sve one koji žele da pripreme kožu za novu sezonu budući da je glavni sastojak upravo hijaluronska kiselina koja savršeno hidrira kožu.

Sjajna je i za tretman vrata i dekoltea i prevenciju pojave znakova starenja budući da su te regije osetljive i da za njih nema mnogo procedura koje pomažu dodatnu negu.

Koliko često je potrebno raditi biorevitalizaciju?

Optimalno je uraditi 3 vezana tretmana biorevitalizacije sa preporučenim razmakom, a nakon toga održavati efekat po preporučenoj dinamici.

Kako izgleda ova procedura?

Nakon detaljnog čišćenja, na lice se maže anestetik krema koja stoji 10-15 minuta nakon čega se kreće sa samom aplikacijom koja podrazumeva više uboda sa manjim razmakom kako bi se pokrila čitava tretirana regija.

Kako izgleda period nakon tretmana?

Nakon tretmana mogući su crvenilo kao i blag otok na mestu uboda, a kao i kod svake injekcione procedure moguća je i pojava male modrice. Crvenilo i otok ubrzo prolaze, a preporučuje se izbegavanje šminke tokom prvih 12h.

Sa kojim tretmanima i procedurama se može kombinovati?

Gotovo da nema ograničenja kada su u pitanju tretmani i procedure sa kojima se može kombinovati.

Hemijski pilinzi će samo dodatno naglasiti efekat jer će delovati pozitivno na teksturu kože i ten, biološki tretmani na savršen način neguju kožu čineći efekat biorevitalizacije još intenzivnijim, a nema prepreka ni za primenu drugih estetskih procedura poput hijaluronskih filera i Botox-a.

Estetske procedure

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.