Mezoporacija

Informacije

Mezoporacija

Mezoporacija predstavlja idealan tretman za sve one koji izuzetno vode računa o svojoj koži, žele da je očuvaju i adekvatno neguju ali nisu pristalice “bockanja” i klasične mezoterapije, ili samo traže dopunu estetskim procedurama koja utiče na kvalitet i lepotu same kože.

Zahvaljujući svojoj prijatnosti, neinvazivnosti i rezultatima mezoporacija postaje sve voljeniji tretman velikog broja žena.

Šta podrazumeva mezoporacija – kakav je efekat?

Mezoporacija podrazumeva potpuno neinvazivan način da se adekvatna supstanca ili koktel ubaci u dublje slojeve kože bez korišćenja igle.

Efekat sam zavisi od izabrane supstance ili njihove kombinacije – koktela ali se uglavnom bazira na hidriranijem, punijem i svežijem izgledu kože koja je i ujednačenijeg tona.

Kada se primenjuje mezoporacija i koliko često?

Mezoporacija se može primenjivati u sklopu bioloških tretmana ili kao samostalni tretman uz adekvatan pripadajući protokol.

Dinamika zavisi od toga šta nam je najveći fokus samog tretmana – da li je u pitanju posvetljivanje flekica, hidratacija ili anti-aging. Predstavlja ideala tretman na početku nove sezone jer priprema kožu za sve što je očekuje 🙂

Sa kojim tretmanima se mezoporacija kombinuje najbolje?

Mezoporaciju najviše kombinujemo sa hemijskim pilinzima, različitim masažama lica i Venus Glow tretmanima – i jedan od lepših efekata je kada se primeni nakon hemijskog pilinga uz masažu i adekvatnu masku na kraju tretmana.

Odlična je i nakon tretmana Venus Legacy-jem kog prati hemijski piling kao priprema za mezoporaciju. Upravo jedan od takvih protokola je naš GLOW&GO 3 🙂

Tretmani lica

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.