Ciljani tretmani za telo

Informacije

Ciljani tretmani za telo – detox, refresh, opuštena koža, celulit

Ciljani tretmani za telo su kreirani da odgovore na neke od konkretnih i čestih beauty problema koji nas muče – poput celulita i viška tečnosti, opuštene kože, nagomilanih toksina ili prosto suve kože koja nema sjaji  baziraju se na klasičnoj nezi kreiranoj baš za ove potrebe i masaži.

Svoju efikasnost iskazuju samostalno ili u kombinaciji sa nekim od tretmana iz naše ponude.

Koji sve ciljani tretmani postoje i šta sve podrazumevaju?

Postoji nekoliko vrsta ciljanih tretmana za telo zavisno od problema koji se targetiraju, a ono što im je zajedničko je da uvek kombinuju eksfolijaciju

( piling ), hidrataciju i ciljanu negu ( boosteri, pakovanja ) i masažu ili presoterapiju.

Imamo 2 osnovne varijante koje su primenjive kod svih i preporučuju se svakom u skladu sa mogućnostima i jednom mesečno:

  • DETOX – koji je tu da podstakne izbacivanje štetnih materija, ubrza cirkulaciju i podstakne detox tela
  • SKIN REFRESH – uklanja mrtve ćelije sa kože i priprema kožu za toplije dane ili oporavlja od sunčanja, hidrira i vraća svežinu i jedrinu

3 ciljana tretmana:

  • KICK START DIET – za sve one koji žele da krenu u promene ali se trenutno ne osećaju dobro u svojoj koži i potrebno im je nešto da ih instant učini lakšim, motivisanijim i da da podstrek organizmu za promene zahvaljujući inicijalnoj drenaži, masaži i lepšem izgledu i osećaju na koži.
  • ZA ZATEZANJE – za sve one kojima fali jedrine i čvrstine koži, koji su u procesu mršavljenja, nakon porođaja, ili u procesu i nakon gubitka kilograma
  • ZA CELULIT – i pomoć pri lečenju celulita i drenaži

Iako su postupci i protokol tretmana u neku ruku slični, ono što ih razdvaja je vrsta masaže, pristup kao i sam odabir preparata i kombinacija preparata.

Kakav je rezultat tretmana i da li se kombinuju sa nečim?

Rezultat ciljanih tretmana je savršeno glatka, nežna koža, osetna lakoća u sopstvenom telu i osećaj opuštenosti zahvaljujući masaži čitavog tela.

Ovi tretmani su idealna podrška tretmanima u našem centru: Venus Legacy-ju ukoliko je neko na program lečenja celulita, preoblikovanja ili zatezanja, mezoterapiji, presoterapiji….

Mogu se uvek koristiti i samostalno dinamikom koja se dogovori sa terapeutom – za održavanje rezultata i dobar, jedan izgled kože.

Za koga je namenjen tretman?

Tretman ( Body Refresh i Detox ) je namenjen svima i nije ograničen ni samo na ženski pol budući da predstavlja spoj klasične masaže sa posebnom negom kože u cilju poboljšanja hidratacije i skidanja površinskog sloja mrtvih ćelija.

Divan je i poklon za različite prilike jer je univerzalan i svakom prija i koristi.

Ostali ( Kick start diet, za zatezanje i za celulit ) su namenjeni onima kojima su potrebni baš za rešavanje tih konkretnih indikacija.

Šta spada u slične tretmane?

U našoj ponudi imamo različite masaže koje su tu da oporave čitavo telo, podstaknu drenažu i smanje bolnosti u predelima gde se one najčešće javljaju usled manje aktivnog života.

Volimo da ih kombinujemo i sa tretmanima lica kao u NEW MUM RECHARDE PROTOKOLU (koji nije namenjen samo novim mamama iako je za njih idealan) kao i pomenutim tretmanima za telo – Venus Legacy-jem koji vrši preoblikovanje, zatezanje i lečenje celulita, presoterapijom za aparaturnu limfnu drenažu ili mezoterapijom za ciljano delovanje na lokalizovane masne naslage ili celulit.

Tretmani tela

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.