Ciljani tretmani za telo

Više informacija

Cilajni tretmani tela su kreirani kako bi rešili određeni beauty “problem” – opuštenu kožu, celulit ili kako bi doprineli relaksaciji čitavog tela.

Kada su u pitanju targetirani tretmani tela koji su tu kao rešenje nekog beauty izazova, oni se mogu kombinovati sa aparaturnim tretmanima, injekcionim procedurama ili koristiti samostalno – kao pojedinačni tretman ili u seriji, zavisno od potreba.

Postoji nekoliko vrsta ciljanih tretmana za telo zavisno od problema koji se targetiraju, a ono što im je zajedničko je da uvek kombinuju eksfolijaciju ( piling ), hidrataciju i ciljanu negu ( boosteri, pakovanja ) sa masažom ili presoterapijom.

5 OSNOVNIH CILJANA TRETMANA TELA:

U našem Beauty Concept-u imamo 5 osnovnih varijanti naših tretmana koja su primenljiva kod svih i preporučuju se svakom u skladu sa potrebama i ciljevima – samostalno ili u kombinaciji sa drugim, komplemetarnim tretmanima, zavisno od potreba:

ANTICELULIT – pomaže lečenje celulita i čini kožu jedrijom i glatkijom. Ovi tretmani kombinuju piling kao pripremu kože za aktivne sastojke iz booster-a i pakovanja sa anticelulit masažom. Za pun efekat potrebno je kombinovati ih sa aparaturnim tretmanima poput Venus Legacy-ja i presoterapije, ( deo su SUMMER BODY READY protokola ) ili ih raditi samostalno u seriji od 10ak ponavljanja.

ZA ZATEZANJE – tretman koji obuhata hemijski piling, koncentrat, pakovanje i lifting masažu. Preporučuje se svima kojima fali jedrine i čvrstine u koži, koji su u procesu mršavljenja, nakon porođaja, ili u procesu gubitka kilograma. Savršeno se kombinuju I sa Venus Legacy tretmanima za zatezanje kože.

ZA CELULIT I OBLIKOVANJE – tretman koji obuhvata piling, drenažne soli, koncentrat, masažu i bandažere – koji predstavljaju pomoć pri lečenju celulita i drenaži zahvaljujući razvnomernom pritisku od stopala ka srcu.

Iako su postupci i protokol tretmana u neku ruku slični, ono što ih razdvaja je vrsta masaže, pristup kao i sam odabir preparata i kombinacija preparate, kao i dinamika izvođenja i preporuka kombinacije sa drugim komplementarnim tretmanima.

KICK START DIET – tretman kreiran za sve koji se trenutno ne osećaju dobro u svojoj koži i žele da se pokrenu u pravcu zdravijih navika, ali im treba mali boost u vidu instant osećaja lakoće i podsticaja drenaže. Ovaj tretman kombinuje suvo četkanje i specijalne drenažne booster-e sa presoterapijom koja intenzivno podstiče drenažu i ubrzava cirkulaciju.

Dok traje tretman presoterapije, izvodi se masaža gornjeg dela tela.

LOSE GOOSE – tretman je namenjen lečenju guščije kože i upala koje su nastale kao posledica urastanja dlačica ili zadebljanja kože na određenim delovima. Kombinuje 2 vrste pilinga i neutrališući losion koji u sinergiji uklanjaju višak mrtvih ćelija, čine kožu glatnijom, pomažu njeno pročišćavanje i sprečavaju dalji nastavak problema.

KOJI TRETMANI SU DOSTUPNI ZA OPUŠTANJE I NEGU?

Za opuštanje i negu imamo 2 osnovna tretmana – SILKY SMOOTH I FALL IN RELAXATION.

SILKY SMOOTH tretman je idealan za oporavak kože nakon letovanja ili pripremu za novu sezonu, za opuštanje i dubinsku negu koja čini kožu savršeno glatkom.

Kombinuje piling, pakovanje i masažu.

Preporučuje se i između epilacija, posebno za osobe koje su imale problem sa urastanjem dlačica.

FALL IN RELAXATION tretman je kreiran za opuštanje čitavog tela jer pored pilinga i dubinskog pakovanja uz dodatak zlatne folije, podrazumeva i masažu čitavog tela i lica.

Tretmani tela

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.