beauty concept

Body refresh

Informacije

Body refresh tretman

Body refresh tretman predstavlja jedan od najlepših načina da se osveži koža tela i istovremeno postigne opuštanje čitavog tela i uma tokom 60 minuta tretmana 🙂

Ovaj tretman je idealan na smeni sezona, kako bi se koži vratio sjaj, kao priprema ili oporavak nakon mora i kao sjajna priprema za proleće kada posle par dugih meseci ponovo oblačimo kratke rukave i laganiju garderobu 🙂

Šta podrazumeva SKIN REFRESH tretman?

Skin refresh tretman kombinuje detaljan piling celog tela (klasični ili hemijski zavisno od potreba vaše kože) sa posebnim pakovanjem koje se na kožu nanosi nakon ispiranja pilinga i koje se u kožu umasirava regiju po regiju uz opuštajuću masažu.

Kakav je rezultat tretmana?

Rezultat tretmana je savršeno glatka, nežna koža, osetna lakoća u sopstvenom telu i osećaj opuštenosti zahvaljujući masaži čitavog tela.

Za koga je namenjen tretman?

Tretman je namenjen svima i nije ograničen ni samo na ženski pol budući da predstavlja spoj klasične masaže sa posebnom negom kože u cilju poboljšanja hidratacije i skidanja površinskog sloja mrtvih ćelija.

Divan je i poklon za različite prilike jer je univerzalan i svakom prija i koristi.

Šta spada u slične tretmane?

U našoj ponudi imamo različite masaže koje su tu da oporave čitavo telo, podstaknu drenažu i smanje bolnosti u predelima gde se one najčešće javljaju usled manje aktivnog života.

Volimo da ih kombinujemo i sa tretmanima lica kao u NEW MUM RECHARGE PROTOKOLU (koji nije namenjen samo novim mamama iako je za njih idealan 🙂 ) a uskoro vas očekuje jedan LEPA SVAKI DAN protokol – naš poseban protokol namenjen potpunom oporavku i nezi kože lica i i tela u jednom savršeno opuštajućem ritualu 🙂

Tretmani tela

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.