Triple action anti-aging tretman uz Venus Legacy

Više informacija

Jedan od trenutno omiljenih tretmana u našem centru je TRIPLE ACTION ANTI-AGING uz VENUS LEGACY – novi protokol u trajanju od 6 nedelja koji kombinuje moćni Venus Legacy sa masažom lica i individualno prilagođenim mini tretmanom (piling/nega/serum) u posebno kreiranoj dinamici za pun efekat.

Kako izgleda Triple action anti-aging tretman i šta on podrazumeva?

Triple action anti-aging tretman kao osnov podrazumeva 6 Venus Legacy tretmana namenjenih poboljšanju cirkulacije i STVARANJU NOVOG MLADOG KOLAGENA koji su poput blage i zagrevajuće masaže lica.

Kao dopuna Venus Legacy tretmanu, radi se masaža lica, kao i mini tretman u sledećem rasporedu:

  1. Venus Legacy + piling + maska i nega
  2. Venus Legacy + masaža
  3. Venus Legacy + piling + maska i nega
  4. Venus Legacy + masaža
  5. Venus Legacy + masaža
  6. Venus legacy + piling + maska i nega

Kakav je efekat Triple action anti-aging  tretmana i kada je očekivan?

Očekivan efekat tretmana je jedriji i toniraniji izgled lica, smanjena nadutost i naglašenije konture, kao i svežiji izgled kože.

Efekat je primetan odmah, ali se samo pospešuje svakim narednim tretmanim budući da je za pun efekat Venus Legacy tretmana potrebno vreme. 

Kako se održava efekat – šta kada se završi protokol? Sa čime se kombinuju dobro?

Kao i u svim procedurama i tretmanima, uvek se savetuje održavanje – idealno na mesečnom nivou. Za dodatno očuvanje efekata sjajni sui  različiti biološki tretmani kao i Venus Glow,  a za sve koji dodatno žele da porade na tonusu mišića tu je i Myolift.

Da li postoji neki period oporavka ili restrikcije?

Venus Legacy tretmani se ne rade u periodu trudnoće i dojenja, kao i kod nekih stanja i oboljenja- zbog toga nam je važno da najpre popunite medicinski upitnik.

Ne preporučuje se neposredno nakon injektivnih procedura ( idealno je uraditi seriju tretmana pre ) i može ubrzati resorpciju hijaluronskih filera posebno ako su aplikovani pliće ( na regijama poput podočnjaka ).

Kome su namenjeni Triple action anti-aging tretmani?

Ovi tretmani su namenjeni svima koji žele da preveniraju starenje ili koriguju prve znakove starenja, kao i da “vrate sat unazad” bilo da koriste samo ove tretmane ili ih dodatno kombinuju sa ostalim tretmanima i procedurama po potrebi:  u skladu sa zahtevima lica i željama.

Omiljeni je tretman svih žena koje izričito ne žele filere i Botox jer smanjuje potrebu za istim, a vole ga i dame koje su pristalice estetskih procedura jer se nakon njega sa manjom količinom postižu sjajni rezultati.

Naši protokoli

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.