7E MyoLift™ MD mikrostruje

Više informacija

Već duže vreme se radujemo da vam predstavimo novitet i jedan od najboljih pristupa podmlađivanju: MYOLIFT mikrostruje!

7E MyoLift™ MD mikrostruje  deluju na mišiće lica deluju na isti način na koji trening deluje na naše telo: zatežu one kojima je to potrebno, relaksiraju one koji zahtevaju relaksaciju i drže lice u sjajnom tonusu, ujedno pospešujući cirkulaciju i drenažu.

Nećemo mnogo dužiti, već ćemo odmah odgovoriti na neka od ključnih pitanja.

Šta čini 7E MyoLift™ MD posebnim u odnosu na ostale uređaje za miolift koji postoje?

7E MyoLift™ MD uređaj je i FDA approved uređaj koji koristi True Microcurrent™ uređaja tehnologiju mikrostruje koja prodite direktno u sredinu mišića na kojima se koristi pomažući njihovu relaksaciju i vraćanje tonusa bez vidljive i osetne kontrakcije kako bi se sprečilo trošenje Adenozin-trifosfata (ATP) koji je neophodan energijski sastojak ćelija neophodan za normalnu mišićnu funkciju i kako se ne bi nagomilavale mlečne kiseline u mišićnom tkivu koja ubrzavaju starenje i slabljenje mišića.

Tehnologija koju koristi ovaj miolift uređaj je kreirana tako da pruži maksimalne benefite u podmlađivanju bez kreiranja oštećenja i namenjen je za preventivno i korektivno korišćenje kod znakova starenja. 

Kako da znam da li je Myolift/miolift tretman za mene i šta sve može ovaj tretman?

Myolift/miolift tretman je namenjen manje-više svima jer je proces starenja neminovan te je svima potrebno malo podrške u vidu tretmana. Ono što se razlikuje je sam pristup tretmanu i protokol po kome se radi jer se on individualno prilagođava potrebama svake osobe, shodno njenim godinama, kao i načinu na koji lice pokazuje znakove starenja i potrebe za prevencijom ili korekcijom znakova starenja.

Sam 7E MyoLift™ MD uređaj za miolifting poseduje nekoliko različitih programa kojima se postiže drenaža, ubrzava se cirkulacija i lice priprema za tretman mišića u cilju njikove relaksacije ( ublažavanja bora nastalih mimikom ) i jačanja kako bi se vratili tonus i jedrina.

Kako da izaberem između Venus Legacy i Myolift tretmana?

Venus Legacy i 7E MyoLift™ MD su dve potpuno različite tehnologije koje deluju na različitom nivou iako imaju nekih sličnosti u efektu.

Venus Legacy radi po principu multipolarne radiofrekvencije i elektromagnetnog polja uz primenu vakuuma ili bez njega i podiže temperaturu tkiva delujući snažno na stvaranje novog mladog kolagena i ubrzanje cirkulacije. On utiče na remodelovanje lica, pomaže smanjenje masnog tkiva na delovima gde ga ima u višku i vraćanje jedrine u tkivu na delovima kojima je opao tonus. Njegovo primarno delovanje je na nivou kože i dubokog i potkožnog masnog tkiva.

7E MyoLift™ MD deluje pre svega na mišiće primenom mikrostruja kojima ih relaksira i jača im tonus, istovremeno podstičući drenažu i cirkulaciju.

Ako imamo u vidu da se starenje odvija na nekoliko nivoa: od nivoa kosti ( dolazi do resorpcije koštane strukture ), preko nivoa dubokog masnog tkiva i mišića do kože, zapravo su kombinacija Venus Legacy-ja i 7E MyoLift™ MD idealne za gotovo pun efekat, posebno kod osoba kojima nije potrebna dodatna voluminizacija.

Iako se proces starenja odvija na istim nivoima, nije kod svakog jednako izražena promena na svakom nivou u istom životnom dobu, te se pristup i odabir tretmana uvek prave u skladu sa individualnim potrebama, a često je to i kombinacija tretmana za pun efekat.

Upravo iz tog razloga su konsultacije besplatne, kako bismo zajednički napravili kombinaciju tretmana koja je idealna za vas.

Kako su koncipirani 7E MyoLift™ MD tretmani? Kako izgleda tretman miolifta, koliko traje, da li se kombinuje sa još nečim?

Čak i sam po sebi Myolift/miolift tretman daje fenomenalan efekat, jer se program i prostup u radu kreira posebno za vaše potrebe. Ipak, mi ne bi bili mi da nemamo uvek nešto malo posebno i sklopljeno u zanimljive protokole i kombinacije tretmana koji se samo nadopunjuju i rešavaju konkretnu potrebu.

Trenutno su u ponudi sledeće opcije tretmana, kao i protokola, a za svaki važi i POSEBNA PROMO CENA:

MYOLIFT tretman – drenaža, cirkulacija, trening mišića lica

MYOLIFT paket protokol od 8 tretmana

RED CARPET READY – Myolift ( drenaža, cirkulacija, tonus mišića ), Carbon piling/biorevitalizujući piling, maska, nega i ampula

NON-SMOKER GLOW – Myolift tretman, biorevitalizujući/glow piling, posebna nega

Myolift TRY ME OUT ( piling, masaža, Myolift maske, nega )

PREP ME UP – Myolift priprema za estetske procedure i korekcije ( Piling, Venus Glow čišćenje pora, Drenažna masaža, Myolift maske, nega )

FACE GYM protokol ( 6x Myolift tretman, 2x lifting u 5 tačaka )

Individualno kreiran plan i kombinacija Legacy-ja, Myolifta i kozmetičkih tretmana ili estetskih procedura

Da li se Myolift/miolift tretmani smeju raditi uz hijaluronske filere, Botox i druge estetske procedure?

Sjajna stvar je što se u praksi proizvođača 7E MyoLift™ MD pokazalo da tretmani mogu i poboljšati efekat svih procedura i tretmana dajući dodatnu podršku na nivou mišića, te je dozvoljeno raditi tretmane već par dana posle svih procedura. Jedan od naših protokola pod imenom FACE GYM čak u sebi sadrži kombinaciju miolift tretmana i posebne duboke biorevitalizacije za zatezanje lica u 5 tačaka.

Koliko je tretmana potrebno za pun efekat?

Preporučuje se 8 tretmana u seriji, za pun efekat. Ipak, potrebe variraju zavisno od godina, indikacije rada i same reakcije na tretman te je kod mlađih za preventivni tretman nekad dovoljno i 6,  a kod starijih može biti i do 10 tretmana.

Ukoliko niste sigurni koji je tretman za vas, kao i koliko vam je tretmana potrebno, nema razloga za brigu – uvek možete zakazati besplatne konsultacije ili prvi tretman i konsultacije u istom terminu. Takođe smo tokom promo perioda omogućili da se uplati 1 tretman i ukoliko vam se dopadne efekat samo doplati razlika do punog paketa.

Tretmani lica

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.