Venus legacy

Informacije

Venus Legacy – preoblikovanje i zatezanje tela i lica

Venus Legacy aparat predstavlja najbolje rešenje za neinvazivno preoblikovanje i zatezanje kože, pomoć pri lečenju celulita, ali i anti-aging tretmane lica, vrata i dekoltea.

Pacijenti širom sveta ga obožavaju jer daje izvanredne rezultate, sam proces rada prija, a može se koristiti i na regijama koje su često zapostavljene: predelu očiju, vratu, šakama.

Može se kombinovati sa brojnim tretmanima kako bi pospešio njihov efekat ili kako bi i efekat samog Legacy-ja bio još kompletniji.

Po kom principu deluje Venus Legacy?

Venus Legacy je zasnovan na nekoliko tehnologija:

Multipolarna frekvencija koja toplotnom energijom ( podizanjem temeperature ) dopire do različitih dubina tkiva i podstiče njihovu prirodnu regeneraciju, stvarajući nov kolagen čijim sazrevanjem se dobija zdrava, zategnuta koža sa finom teksturom i znatno umanjenim ili eliminisanim obimom i celulitom.

VariPulse tehnologija zahvaljujući vakumu četvorostepene jačine može da prodre u dublje slojeve, stimulišući limfotok i krvotok, čime se podiže tonus kože i tkiva.

Pulsirajuća elektromagnetna polja regenerišu kožu, poboljšavajući njenu teksturu i izgled.

Ono što čini ovaj aparat bezbednim i što omogućava da se tretman maksimalno prilagodi potrebama i reakcijama tkiva samog pacijenta je Real Time Thermal Feedback.

On predstavlja skalu na monitoru kojom se prati podizanje temperature tretirane regije i vreme provedeno u „radnoj temperaturi“ kako bi se u svakom trenutku prilagodio tok tretmama za maksimalne rezultate.

Na kojim se regijama lica i tela može koristiti Venus Legacy?

Venus Legacy se koristi za čitavo lice, vrat i dekolte, za podmlađivanje i vraćanje jedrine i tonusa, kao i korekciju podbratka.

Manje poznato je i da je idealna dopuna i finish tretmana za lečenje ožiljaka od akni zbog snažnog delovanja na stvaranje novog kolagena.

Kada je u pitanju telo, njime se mogu tretirati sve regije u svrhu preoblikovanja, zatezanja i lečenja celulita. Venus Legacy pomaže i u smanjenju vidljivosti strija, a može se koristiti uspešno i za podmlađivanje šaka.

venus legacy lice cena beograd

Kakav efekat mogu da očekuje i posle koliko tretmana je vidljiv?

Iako svaka osoba drugačije reaguje na tretman, ono što je zajedničko svim pacijentima je da kažu da im koža deluje jedrije i svežije već posle prvog tretmana i da se osećaju zategnutije – bilo da je u pitanju tretman lica ili tela. Inicijalni efekat je vidljiv već posle 1. tretmana ali je za pun efekat preporuka 6 tretmana u seriji.

Da li postoji neki period oporavka i da li je tretman bolan?

Perioda oporavka nakon Venus Legacy tretmana nema – odmah se vraćate svim redovnim aktivnostima.

Tretman je izuzetno prijatan, poput masaže i predstavlja pravo uživanje.

Sa kojim tretmanima ga je moguće kombinovati?

Kada je u pitanju lice, moguće je kombinovati ga sa raznim biološkim tretmanima, zatim hemijskim pilingom i mezoporacijom što smo i uradili u Glow&Go 3 tretmanu 🙂

Ukoliko se koristi za tretman podbratka, bilo za zatezanje ili smanjenje obima, može se kombinovati za dermapenom ili mezoterapijom za pun efekat, kako smo ga mi iskombinovali u okviru FIRM&TIGHT protokola.

Kada su u pitanju tretmani tela, idealna kombinacija je uvek sa presoterapijom na samom početku, kako bi se pokrenula cirkulacija, limfna drenaža i dodatno pospešio efekat, a zatim is a booster-ima i specijalnim pakovanjima koja su podrška učvršćivanju, preoblikovanju ili borbi sa celulitom.

Upravo sa ovom kombinacijom smo kreirali naše KICK START DIET protokole koji dolaze u različitim varijantama i kombinacijama koje zavisno od toga da li vam je potreban instant efekat ili želite kompletan protokol tretmana kao pripremu za novu sezonu – za cello telo ili parcijalno, po problematičnim regijama 🙂

Venus Legacy spada u one tretmane koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim kada je u pitanju efekat i predstavljaju najbrži i najefikasniji način da rešite nekoliko beauty probema u isto vreme.

Kada je pravo vreme za Venus Legacy i da li je potrebno održavanje?

Tačan odgovor bi bio da kažemo da je u svakom trenutku godine trenutak za brigu o sebi, ali je iskustvo pokazalo da je proleće to koje podstiče većinu na preduzimanje akcije – bar kada je u pitanju telo 🙂

Idealno je uraditi seriju tretmana upravo na proleće kako bi se telo pripremilo za leto, a tokom godine je moguće održavanje (kreirali smo i jedan instant paket koji može biti za one koji prvi put rade Legacy i žele da se uvere u efikasnost ili baš za one koji rade održavanje 🙂 )

Kada je u pitanju lice, budući da ne pravi nikakvu iritaciju niti zahteva poseban period oporavka, može se raditi tokom čitave godine i predstavlja sjajnu prevenciju starenja i korekciju postojećih znakova 🙂

Tretmani tela

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.