Summer ready

procedure

Bolji osećaj u svojoj koži koji motiviše na promene

Idealan je za sve one koji imaju masne naslage ili celulit, bez obzira da li postoji primetan višak kilograma ili ne

Kompletno buđenje i pokretanje tela, instant lakši osećaj i “splasnutiji” izgled, i primetno poboljšanje u izgledu kože već neposredno posle tretmana

SUMMER READY protokoli za preoblikovanje, anticelulit i zatezanje uz Venus Legacy

Summer ready tretmani su SPAS U ZADNJI ČAS kada želimo da za kratko vreme postignemo željenu letnju figuru – manjeg obima, zategnutijeg izgleda i bez celulita. Esencijalni deo ovih tretmana koji nas pripremaju za leto  je Venus Legacy koji je pokazao izuzetnu efikasnost u rešavanju ovih problema i koji pokakzuje svoje efekte već posle 1. tretmana.

Šta podrazumevaju ovi tretmani i za koje regije su namenjeni?

Summer body ready tretmani kombinuju Venus Legacy aparaturnu vacuum masažu sa pilingom ili suvim četkanjem za podsticanje cirkulacije i pripremu kože za bolje delovanje aktivnih sastojaka iz booster-a i koncentrata koji su deo paketa zajedno sa presoterapijom ili masažom.

Tretmani se mogu raditi na celom telu ili na kritičnim regijama.

Kako izgleda sam tretman?

Svi tretmani, bez obzira da li su za celo telo ili parcijalni – manje ili veće regije podrazumevaju Venus Legacy masažu koja podstiče stvaranje novog kolagena, zagreva i utiče na smanjenje obima masnih naslaga i ubrzanje cirkulacije.

Ta masaža je uvek praćena booster-ima ili koncentratima koji prodiru duboko u kožu i pospešuju efekat zatezanja, preoblikovanja ili lečenja celulita –  biraju se u skladu sa individualnim potrebama.

Tretmanu prethodi drenaža –  ručna ili aparaturna uz presoterapiju kako bi se pokrenuo organizam, lakše postigla temperatura Venus Legacy tretmana na kojoj on ima najveći efekat i kako bi se podstakla drenaža tečnosti.

Kada su vidljivi efekti i koliko se tretmana preporučuje?

Efekti su osetni već nakon privog tretmana. Pojačava se drenaža tog dela, koja je primetno drugačija, jedrija i smanjuje se obim.

Radi se 6 tretmana u seriji – zbog toga smo tako i koncipirali paket i idealno je da se tretmani rade jednom nedeljno.

Da li postoje neke restrikcije tokom tretmana i posle?

Ne postoje. Savetuje se samo umerena fizička aktivnost, dosta tečnosti i izbegavanje one hrane za koju svi znamo da nam ne koristi.

Koje se sve regije mogu tretirati i da li postoje neke kontraindikacije?

Mogu se tretirati sve regije uključujući i listovi, samo se ne radi gornji deo leđa.

Proširene vene su jedna od kontraindikacija i kako bismo bili sigurni da ste kandidat uvek pre tretmana popunjavate upitnik i  razgovarate sa terapeutom i po potrebi lekarom kako bismo bili sigurni da ste napravili pravi izbor.

Sa čime je potrebno kombinovati ove tretmane?

Ovi paketi su kreirani tako da je sve pokriveno. Nema potrebe ni za kakvim dodatnim tretmanima. Ukoliko vam prija, uvek je moguće raditi dodatnu presoterapiju ili masažu za dodatno pospešivanje efekata i ubrzanje rezultata.

Tretmani tela

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.