Wide awake

Više informacija

Wide awake i Panda no more

Nema potrebe da naglašavamo da istinski razumemo šta znači kada se ujutru probudimo i osetimo da su kapci teški, koža oko očiju suva, podočnjaci naglašeni, a subektivni osećaj kao da smo godinama stariji i na korak od blefaroplastike. Srećom, ne mora uvek tako, jer REŠENJE za podočnjake, otok, umorne kapke i suvu kožu oko očiju postoji i to u vidu WIDE AWAKE tretmana!
Za sve one kojima su tamni podočnjaci ipak veći problem od otoka I težine, tu je PANDA NO MORE tretman.

Šta podrazumeva WIDE AWAKE tretman predela oko očiju?

Wide awake tretman podrazumeva:

  • Venus Legacy masažu predela oko očiju koja zahvaljujući delovanju pulsirajućeg elektromagnetnog polja regeneriše kožu, što se najviše odražava na njenu teksturu i izgled i istovremeno podstiče drenažu za manje otečen i umoran izgled i osećaj na kapcima
  • Specijalnu masku za detoksikaciju, posvetljivanje i drenažu te regije
  • Serum uz kratku energičnu masažu za osvežavanje i podizanje obrva

Koji je očekivani efekat WIDE AWAKE tretmana?

Sam Venus Legacy tretman podstiče stvaranje novog kolagena i bolju prokrvljenost te pospešuje regeneraciju kože i pomaže u sprečavanju i umanjenju znakova starenja kože. Prava kombinacija proizvoda u tretmanu i posebna masaža utiču na drenažu, blagi posvetljivanje predela podočnjaka i čvrstinu kože što u sinergiji sa Legacy-jem daje podmlađeniji, odmorniji i svetliji izgled predela oko očiju. Tretman daje i efekat olakšanja kod umornih očiju i težine koju često stvara otok kapaka.

Za koga je namenjen WIDE AWAKE tretman i kako se primenjuje?

Ovaj tretman se može primenjivati zasebno ili kao deo i dopuna biološkog tremana, a može se kombinovati i uz istovremenu presoterapiju za dvostruko uživanje i detoksikaciju uz uštedu vremena.
Potrebno je samo da naglasite kada zakazujete termin da li želite da ga kombinujete sa nekim kako bismo mogli da ostavimo dovoljno vremena ili ga ukombinujemo sa ProBallancer-om za presoterapiju.

Da li postoje neka ograničenja za izvodnjene WIDE AWAKE tretmana za predeo oko očiju?

Ograničenja za primenu tretmana u pogledu godina nema, već se tretman primenjuje ukoliko postoji indikacija ili kao prevencija znakova starenja u tom predelu. Jedina restrikcija se odnosi na postojanje filera u predelu podočnjaka i to ukoliko su aplikovani u skorijem periodu – najbolje je posavetovati se sa doktorom oko preporuka.

Nakon tretmana savetuje se primena kućne nege za održavanje rezultata, a za one koji žele trajniji efekat u smislu podignutijih obrva, manje primetnih udubljenih podočnjaka ili borica oko očiju, najbolja opcija su konsultacije sa našom doktorkom koja će predočiti sve opcije u skladu sa potrebama.

Šta razlikuje njega i PANDA NO MORE tretman?

Panda no more tretman se pre svega fokusira na tamnu prebojenost podočnjaka I iako su preparati za negu slični, on umesto Venus Legacy-ja podrazumeva nano Dermapen tretman koji dodatno pospešuje posvetljivanje I drenažu regije oko oka, a istovremeno I dubinsku hidrataciju.

Oba tretmana se mogu kombinovati I sa ostalim tretmanima lica.

Naši protokoli

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.