Biološki tretmani

Informacije

Biološki tretmani lica

Biološki tretmani predstavljaju najveće uživanje kada su u pitanju tretmani lica i prilagođavaju se trenutnim potrebama kože, ali i njenom tipu i godinama.

Mogu biti unapred kreirani protokoli poznatih profesionalnih kuća ili na licu mesta kreirani od strane kozmetičara – individualno za svaku osobu.

Šta podrazumevaju biološki tretmani?

Omiljena stvar svima kada dođu na biološki tretman je masaža namenjana da opusti telo i pripremi za uživanje.

Fokus je na licu, ali i vratu, dekolteu i ramenima ima za cilj da podstakne drenažu, cirkulaciju i vrati jedrinu licu.

Pored masaže, biološki tretman podrazumeva i adekvatan piling u skladu sa potrebama kože, serume ili ampule za posebnu negu ( u zavisnosti od tipa kože, potreba i godina ) i maske za dodatni nivo hidratacije.

Jedan od bioloških tretmana kod nas je i Glow&Go tretman koji dolazi u 3 vrste u zavisnosti od potreba kože, godina i želja.

Kome su namenjeni biološki tretmani i čemu služe?

Biološki tretmani su namenjeni svima – ne rade se samo mnogo mladim osobama ili na problematičnoj koži jer se izbegava dodatna stimulacija koju pruža masaža.

Služe opuštanju, dubokoj nezi i hidrataciji kože, ali i kao prva prevencija znakova starenja kože.

Koliko se često mogu raditi biološki tretmani?

Ne postoje posebne smernice za biološke tretmane budući da su oni samo ozbiljniji pristup klasičnoj nezi lica, te ih možete raditi u skladu sa željama i mogućnostima.

Izuzetan su specifični tretmani profesionalnih kuća namenjenih da reše neki konkretan problem ( pigmentacije, fine linije… ) za koje je potrebno ispoštovati određenu dinamiku koju preporučuje sam proizvođač.

Kakve su preporuke nakon biološkog tretmana?

U idealnim okolnostima nakon biološkog tretmana je sjajno ne umivati lice nekoliko sati kako bi svi serumi i kreme što duže ostali na koži.

Drugih restrikcija nema osim u situacijama kada tretman podrazumeva i hemijski piling nakon kog se preporučuje primena SPF-a i izbegavanje sunca par dana.

Koji biološki tretman je za mene – kako da odaberem?

Pored univerzalnih i gotovih paketa, u ponudi imamo najrazličitije opcije i vrste tretmana – preporuka je uvek da se posavetujete sa našim stručnjacima koji će odabrati ili kreirati neki od tretmana koji je idealan za vas.

Cilj nam je da nakon tretmana osetite i primetite da je sjajan za vas i zato obraćamo pažnju na različite faktore koji nam olakšavaju odabir onog pravog za vas!

Uz biološke tretmane uvek možete dodati i istovremeni tretman PRESOTERAPIJE (aparaturne masaže i drenaže) za uživanje od glave do pete – samo je potrebno naglasiti prilikom zakazivanja 🙂

Tretmani lica

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.