Glow&Go

procedure

Momentalno primetan hidriran i svež izgled kože

Dubinski nahranjena, glatka i ujednačena koža, sa smanjenjim finim linijama

Vraćanje jedrine, čvrstine licu kao i postizanje primetno svežijeg i podmlađenijeg blistavog izgleda kože

Glow&Go tretmani lica – instant svežina, jedrina i blistavost

Šta su Glow&Go tretmani?

Glow&Go tretmani lica su pažljivo kombinovani protokoli da budu saveznik lepote u svakoj životnoj dobi: kao spas u zadnji čas ili specijalan protokol u trajanju od 4-6 nedelja za dugoročne rezultate poboljšanja tona kože, hidriranosti, svežine, jedrine i borbe protiv znakova starenja.

Kombinuju moderne aparate za negu i anti-aging sa najfinijim kozmetičkim preparatima u jedan divan i opuštajuć tretman.

Cilj inicijalnog tretmana je MOMENTALNO postizanje blistavosti, svežine i jedrine lica u svim onim situacijama kada nam je potrebno malo magije i dobrog osećaja ili se jednostavno spremamo za neki poseban događaj na kom želimo da zablistamo.

Za koga su namenjeni Glow&Go tretmani?

Glow&Go tretmani su namenjeni svima koji žele uvek hidriran i svež izgled kože, koji žele da zablistaju za poseban dogadjaj ili žele da odlože i koriguju znakove starenja.

Kreirani su u 3 varijante da bi odgovorili na sve specifične zahteve i potrebe u svakom životnom dobu.

Šta podrazumeva Glow&Go tretmani?

Glow&Go tretmani su kreirani tako da u jednom aktu uklone mrtve ćelije, vrate svežinu i instant učine da se osećate i izgledate svežije, odmornije, podmlađeno, a da kroz period od 4-6 nedelja ujednače ten, poprave kvalitet kože, vrate jedrinu, čvrstinu i budu odlična prevencija i korekcija znakova starenja.

U svojoj instant verziji sprovode se u 3 varijante, a idealna se bira u skladu sa potrebama i željenim efektom, kao i godinama.

Svaka ima i svoj produženi protokol koji se sastoji od dodatka komplementarnih tretmana kako bi se odgovorilo na sve potrebe kože i kako bi se postigao maksimalan efekat u poboljšanju ujednačavanja tena, poboljšanja teksture i jedrine.

Kako se izvode Glow&Go tretmani i šta sve podrazumevaju protokoli u Instant i produženoj varijanti?

Podeljeni su u 3 vrste – 3 nivoa kompleksnosti samog tretmana koji se bira u skladu sa potrebama, željama i godinama i podrazumevaju:

Glow&Go 1

Venus Glow čišćenje lica, hijaluron ampula za dubinsku hidrataciju, energy masaža i glow maska za lice.

EFEKAT ovog pojedinačnog tretmana je momentalno primetan hidriran i svež izgled kože, povećana blistavost i ujednačeniji ten.

Produženi protokol u trajanju od 4 nedelje podrazumeva kombinaciju ovog tretmana u 1. i 3. nedelji sa blagim pilingom, mezoporacijom i maskom u 2. i 4. nedelji.

Nedelje

Tretman

1. nedelja

Glow&Go1

2. nedelja

Hemijski piling + mezoporacija

3. nedelja

Glow&Go1

4. nedelja

Hemijski piling + mezoporacija

Nedelje

Tretman

I

Glow&Go1

II

Hemijski piling + mezoporacija

III

Glow&Go1

IV

Hemijski piling + mezoporacija

Cilj je vraćanje vlažnosti koži, dubinska ishrana kože i ujednačavanje tena.

Može se primenjivati nekoliko puta godišnje kao viši nivo nege, oporavak i priprema kože za novu sezonu ili prosto prvi nivo prevencije starenja lica i očuvanja negovanog izgleda.

Namenjen je SVIMA – kao zaseban tretman, između klasičnih higijenskih/bioloških tretmana i kao prvi nivo brige o prevenciji starenja kože. Može se primenjivati u svim situacijama kada je koži potrebno malo stimulacije, kada želite instant sjaj ili kada primetite da je koža pod stresom ili umorom izgubila svoju svežinu.

Svi preparati i kombinacije se individualno prilagođavaju potrebama kože.

Glow&Go 2

Venus Glow čišćenje lica, blagi piling, mezoporacija, masaža lica i maska za lice.

Efekat ovog pojedinačnog tretmana je u primetno glatkijoj i ujednačenijoj koži (u tonu i teksturi) koja je dubinski nahranjena, svežijeg izgleda i sa smanjenjim finim linijama.

Produženi protokol u trajanju od 4 nedelje podrazumeva primenu navedene kombinacije u 1. i 3. nedelji dopunjene sa Venus Glow tretmanom i dermapenom uz specijalnu masku za umirenje i regeneraciju kože u 2. i 4. nedelji.

Nedelje

Tretman

1. nedelja

Glow&Go2

2. nedelja

Venus Glow + dermapen + maska

3. nedelja

Glow&Go2

4. nedelja

Venus Glow + dermapen + maska

Cilj je poboljšanje tona i strukture kože, smanjenje finih linija, poboljšanje teksture kože i vraćanje svežine licu.

Ovaj protokol spada i u anti-aging protokole zbog sjajnog sinergijskog efekta hemijskog pilinga, mezoporacije, dermapena na poboljšanje teksture kože i stvaranje novog kolagena.

Ovaj tretman idealan je za osobe koje su sklonije flekicama, žele da poboljšaju teksturu kože i ublaže fine linije na licu, al ii za one koje žele da očuvaju kvalitet kože i preduzmu korake u borbi protiv znakova starenja kože.

Može se kombinovati sa svim estetskim tretmanima, bez posebnih ograničenja osim poštovanja preporuka doktora o idealnom vremenskom razmaku.

Ukoliko postoji potreba za poboljšanjem teksture kože i umanjenjem pigmentacija idealna kombinacija je sa PRP tretmanom.

Svi preparati i kombinacije se individualno prilagođavaju potrebama kože.

Glow&Go 3

Venus Glow, Venus Legacy masaža, blagi piling, mezoporacija, Flash ampula.

Cilj je ujednačavanje tona kože, vraćanje jedrine i čvrstine licu kao i postizanje primetno svežijeg i podmlađenijeg blistavog izgleda kože.

Produženi protokol od 6 nedelja podrazumeva 6 tretmana Venus Legacy-ja za čitavo lice od kojih je 3 u sklopu prvog protokola i primenjuje se u 1., 3. i 5. nedelji, dok se ostala 3 kombinuju uz Venus Glow tretman sa adekvatnim serumom u skladu sa trenutnim potrebama kože i specijalnom maskom za lifting efekat i ampulom.

Nedelje

Tretman

1. nedelja

Glow&Go3

2. nedelja

Venus Glow + Venus Legacy + maska i ampula

3. nedelja

Glow&Go3

4. nedelja

Venus Glow + Venus Legacy + maska i ampula

5. nedelja

Glow&Go3

6. nedelja

Venus Glow + Venus Legacy + maska i ampula

Cilj ovog protokola je vraćanje jedrine i čvrstine koži zahvaljujući efektu koji Venus Legacy ima na stvaranje novih kolagenskih vlakana i pospešivanje prokrvljenosti, ujednačavanje tena, dubinska ishrana kože i vraćanje svežeg izgleda i sjaja zahvaljujući hemijskim pilinzima i mezoporaciji, kao i korekcija i prevencija znakova starenja kože.

Ovaj protokol je idealna priprema za estetske procedure jer priprema lice kako bi se sa manjom količinom postigli bolji rezultati i kako bi koža lica bila adekvatno negovana da sami rezultati izgledaju još bolje.

Izvodi se PRE primene hijaluronskih filera i Botox-a jer se na delovima tretiranim hijaluronom izbegava delovanje Venus Legacy-ja kako se ne bi materijal brže resorbovao.

Svi preparati i kombinacije se individualno prilagođavaju potrebama kože.

Šta je važno da znam ili pomenem pre Glow&Go tretmana?

Budući da ovi tretmani spadaju u domen nege, ne povlače sa sobom neke posebne restrikcije ili brige u pogledu mogućih komplikacija.

U potpunosti su bezbedni, bez neželjenih efekata i nekih restrikcija.

Dovoljno je samo da kozmetičaru navedete ukoliko ste imali negativno iskustvo sa nekim preparatom u prošlosti, kao i ako ste radili neku estetsku proceduru u skorije vreme.

Kako da znam koji tretman je za mene?

Ukoliko se niste savršeno prepoznali u opisu svake pojedinačne linije i niste sigurni koja je za vas – naše kozmetičarke će se pobrinuti da vam nakon pregleda daju idealan savet i potencijalno prekroje tretman tako da idealno koristi vašim potrebama i zahtevima.

Beauty center protokoli

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.