Dr Tamara Vujačić

Dr Tamara Vujačić
Specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
Kod dr Vujačić možete uraditi pregled i na osnovu objektivnih potreba lica i vašeg subjektivnog doživljaja napraviti plan korekcija i procedura do željenog efekta i očuvanja mladalačkog izgleda. Radujemo se vašoj poseti i sjajnim rezultatima

Naša doktorka, dr Tamara Vujačić je specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Pacijenti ističu da je dovoljno svega par minuta razgovora sa njom da odluče da joj poklone svoje poverenje – I to ne samo zbog stručnosti i smisla za estetiku već, jer ume da sasluša, razume i stalo joj je i do najsitnijih detalja.

Svoje slobodno vreme koristi za stručna usavršavanja iz različitih oblasti estetske hirurgije i anti-aging medicine, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

Neko je ko uvek lice i potrebe osobe sagledava kao celinu, kako bi dala idealnu preporuku u skladu sa realnim potrebama i sa principom “manje je više”, sa ciljem postizanja prirodnih i skladnih rezultata.

Na samom pregledu će vam postaviti važna pitanja ali i pustiti da ispričate ono što vi smatrate važnim i što vam smeta na licu, jer najbolji rezultat je onaj koji vas čini srećnim.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.
Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.