Tretmani tela su osmišljeni tako da rešavaju neke od najčešćih problema današnjice: napetost u mišićima usled dugog sedenja i stresa, celulit i višak kilograma i vode nastao kao posledica sedentarnog načina života, kao sve veću potrebu za skraćivanjem vremena spremanja trajnim rešavanjem problema sa dlačicama.

Pored Venus Velocity laserske epilacije koja predstavlja najbolje
rešenje za trajno uklanjanje dlačica, preporučujemo i Venus Legacy tretmane za preoblikovanje tela, zatezanje kože i lečenje celulita i ProBallancer presoterapiju – idealan tretman za sve koji sede mnogo, zadržavaju tečnost i osećaju napetost u nogama.

Pored aparaturnih tretmana, fenomenalnih masaža i nege tela, ono
što nas razdvaja su naši posebni KICK START DIET PROTOKOLI koji
dolaze u čak 3 verzije u skladu sa različitim potrebama.

Oni su posebni po tome što imaju svoju instant verziju u kojoj im je namena da pokrenu ceo organizam, daju motivaciju za promene životnog stila i budu podrška na putu unapređenja zdravlja i izgleda tela, ali i produžen protokol u trajanju od 2, 4 i 6 nedelja tokom
kojih tretmanima radimo na rešavanju određenog “problema” i ubrzavamo rezultate.

Svaki od tretmana pruža rešenje za različite stvari te ćete se lako prepoznati u opisu, a naši stručnjaci će svakako biti tu za pregled i
savet u odabiru idealnog tretmana u skladu sa vašim potrebama.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.
Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.