Presoterapija

Informacije

ProBallancer presoterapija – aparaturna limfna drenaža

Presoterapija predstavlja najbržu, standardizovanu i najkomforniju opciju limfne drenaže koja pomaže izbacivanje toksina i viška tečnosti, razgradnju masnih ćelija i razmenu materija u samom organizmu.

Presoterapija otvara limfne čvorove i pomaže pokretanje limfe, čime omogućava i ubrzavanje metabolizma, čime se pomaže i smanjenje stvaranja masnih naslaga.

Kako izgleda tretman presoterapije?

Na samom početku oblače se papirne pantalone pa odelo za presoterapiju koje prijanja skroz uz telo.

Bira se odgovarajući program zavisno od potreba samog pacijenta nakon čega sledi uživanje u tretmanu koji podrazumeva lagan i ravnomeran pritisak na obe noge i stomak kako bi se pokrenuo limfni sistem i pospešila eliminacija štetnih materija.

Koji su očekivani efekti same presoterapije?

Presoterapija pruža momentalni osećaj lakoće u nogama i uklanja onaj osećaj težine svojstven za kraj dana koji je podrazumevao mnogo sedenja ili stajanja.

Utiče na izbacivanje tečnosti koje se odmah primeti i po učestalijem mokrenju i smanjanju otoka i osećaja težine.

Takođe ubrzava metabolizam i pomaže mršavljenje i održavanje željene težine.

Kome je namenjena presoterapija?

Presoterapija spade u one tretmane koji su korisni gotovo svakoj osobi, ali je posebno važna za sve koji mnogo sede ili stoje, imaju problem sa zadržavanjem viška tečnosti, kao i sa onima koji su u procesu mršavljenja.

ProBallancer aparat za presoterapiju poseduje čak i program za trudnice i mame koje su se skoro porodile i doje te nema prepreka ni u toj situaciji.

Sa kojim tretmanom se može kombinovati?

Jedna od lepših kombinacija je spajanje sa tretmanom lica: da lagano radi aparat za presoterapiju dok istovremeno kozmetičar brine o vašem licu ( kao što smo to mi iskombinovali u NEW MUM RECHARGE protokolu kojine mora nužno biti za mame 🙂 ) ili uz istovremenu masažu gornjeg dela tela kao u Antistress 30 tretmanu.

Odlične efekte pokazuje kao dopunski tretman uz Venus Legacy te je deo našeg KICK STAR DIET protokola jer je pokretanje limfnog sistema osnov za uspešno mršavljenje i lečenje celulita, a sjajno se kombinuje i sa mezoterapijom tela.

Presoterapiju možete dodatno zakazati kao dodatak uz bilo koji tretman lica kao dopunu za dvostruko uživanje i 2 u 1 efekat kada nemate mnogo vremena, a želite da se nakon tretmana osećate osveženo od glave do pete 🙂

Tretmani tela

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.