Od 1. do 15. avgusta kolektivni odmor

O nama

Upoznajte tim profesionalaca koji su tu da vam pruže najbolji mogući tretman i odgovore na sve vaše potrebe koje se tiču zdravlja i lepote, na jednom mestu.

lepa-svaki-dan-tim
Soba za tretmane lica
Laserska-epilacija-beograd-cena-lepasvakidan
glow and go beograd
ciljani tretmani tela beograd cena
Antistress 30 beograd cena lepasvakidan
Venus Glow beograd cena lepasvakidan
Higijenski tretmani beograd cena lepasvakidan
lepa svaki dan

Iskusni terapeuti i kozmetičari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije

BEAUTY CONCEPT LEPA SVAKI DAN je nastao iz ogromne ljubavi prema lepoti i nezi i onome što nam pruža taj dobar dobar osećaj u sopstvenoj koži koji imamo kad brinemo o sebi i izgledamo negovano.

Kao concept predstavlja spoj moderne medicine i estetike sa tradicionalnim pristupom nezi u cilju očuvanja i unapređenja lepote uz maksimalno zadržavanje prirodnog izgleda.

U kreiranju ovog mesta, odabiru aparata i preparata i pravljenju protokola vodili smo se samo jednom željom:

Da pružimo najkvalitetniju uslugu uz maksimalno personalizovan pristup kako bismo u svemu što radimo postigli vrhunske rezultate

Sam prostor je kreiran i organizovan tako da bude oaza uživanja i mira, u kom možete uraditi najrazličitije tretmane od glave do pete – za relaksaciju, ulepšavanje i negu ili usporavanje vidljivosti procesa starenja.

Verujemo u maksimalno individualan pristup svakoj osobi i kreiranje posebnog plana i preporuka u skladu sa ličnim potrebama i željama svake osobe i zato pažljivo odvajamo vreme za svaki tretman i pregled.

Za sam kraj, iako je možda i najvažnije:

Čitav concept je nastao kao rešenje za sve ono što smo lično tražili i želeli da nađemo na sličnim mestima

Kao spoj svega što nam se godinama unazad dopada sa svim stvarima koje smo priželjkivali da postoje u paketu i pristupu, na jednom mestu.

Zbog toga su u kreiranju naših protokola učestvovali i eksterni stručnjaci koje beskrajno cenimo i zbog toga smo brižljivo birali svaki aparati i preparat, kao i svakog člana tima.

Profesionalnost, znanje, posvećenost i kvalitet su samo neke od stvari koje su nam bile izuzetno važne od prvog dana, a ogromna ljubav i želja da kreiramo savršenu uslugu su samo spojile sve to u jedinstvenu priču smeštenu u Trešnjinog cveta 1ž.

Radujemo se vašoj poseti 🙂

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.