O nama

Upoznajte tim profesionalaca koji su tu da vam pruže najbolji mogući tretman i odgovore na sve vaše potrebe koje se tiču zdravlja i lepote, na jednom mestu.

lepa svaki dan beograd slika vaucera
Laserska-epilacija-beograd-cena-lepasvakidan
glow and go beograd
ciljani tretmani tela beograd cena
Venus Glow beograd cena lepasvakidan
Higijenski tretmani beograd cena lepasvakidan

BEAUTY CONCEPT LEPA SVAKI DAN je nastao iz ogromne ljubavi prema lepoti i nezi i onome što nam pruža taj dobar dobar osećaj u sopstvenoj koži koji imamo kad brinemo o sebi i izgledamo negovano.

Kao concept predstavlja spoj moderne medicine i estetike sa tradicionalnim pristupom nezi u cilju očuvanja i unapređenja lepote uz maksimalno zadržavanje prirodnog izgleda.

U kreiranju ovog mesta, odabiru aparata i preparata i pravljenju protokola vodili smo se samo jednom željom:

tim lepa svaki dan

Da pružimo najkvalitetniju uslugu uz maksimalno personalizovan pristup kako bismo u svemu što radimo postigli vrhunske rezultate

Sam prostor je kreiran i organizovan tako da bude oaza uživanja i mira, u kom možete uraditi najrazličitije tretmane od glave do pete – za relaksaciju, ulepšavanje i negu ili usporavanje vidljivosti procesa starenja.

Verujemo u maksimalno individualan pristup svakoj osobi i kreiranje posebnog plana i preporuka u skladu sa ličnim potrebama i željama svake osobe i zato pažljivo odvajamo vreme za svaki tretman i pregled.

Za sam kraj, iako je možda i najvažnije:

Čitav concept je nastao kao rešenje za sve ono što smo lično tražili i želeli da nađemo na sličnim mestima

Kao spoj svega što nam se godinama unazad dopada sa svim stvarima koje smo priželjkivali da postoje u paketu i pristupu, na jednom mestu.

Zbog toga su u kreiranju naših protokola učestvovali i eksterni stručnjaci koje beskrajno cenimo i zbog toga smo brižljivo birali svaki aparati i preparat, kao i svakog člana tima.

Profesionalnost, znanje, posvećenost i kvalitet su samo neke od stvari koje su nam bile izuzetno važne od prvog dana, a ogromna ljubav i želja da kreiramo savršenu uslugu su samo spojile sve to u jedinstvenu priču smeštenu u Trešnjinog cveta 1ž.

Radujemo se vašoj poseti 🙂

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.