Antistress 30'

Informacije

Antistress 30 paket

Antistress 30 protokol predstavlja idealnu kombinaciju tretmana za opuštanje čitavog tela u samo 30ak minuta i to kombinaciju posebno idealnu za ljude koji:

  • mnogo sede za računarom
  • nemaju previše vremena i žele da se opuste možda i u pauzi za ručak, ili spojeno sa nekim drugim tretmanom na koji dolaze kod nas

Ovaj protokol spaja PRESOTERAPIJU sa istovremenom masažom šaka, ruku, dekoltea i ramenog pojasa, kao i glave ako frizura dozvoljava 🙂

Koji je efekat samog tretmana?

Efekat tretmana je dvostruk: presoterapija podstiče cirkulaciju i limfnu drenažu dok se masažom gornjeg dela tela podstiče opuštanje mišića zgrčenih usled dugotrajnog sedenja i neaktivnosti.

Masažom se pomaže bolnim regijama ali se i sprečava nastanak bolnosti i problema sa vratom, ramenima, šakama, al ii oticanjem donjih ekstremiteta.

Da li je univerzalan – i za muškarce i za žene?

Zapravo DA!

Za svakoga kome treba malo opuštanja u danu i za svakoga ko želi da se resetuje na kratkih 30 minuta nakon kojih može neometano nastaviti sa danom.

Za muškarce svakako nema prepreka, a za dame je idealno jer nijedan deo tretmana ne narušava izgled te se mogu vratiti aktivnostima odmah.

Koji su slični tretmani za opuštanje u ponudi?

Pored različitih masaža koje imamo u ponudi, tu su i Body refresh tretman koji podrazumeva piling, pakovanje tela i masažu, kao i New mum recharge koji tretman koji kombinuje presoterapiju, masažu i mini tretman lica za maksimalno uživanje i efekat u malo manje od sat vremena 🙂

Tretmani tela

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.