Masaže lica i tela

procedure

Široka ponuda masaža

Izaberite neku od masaža tela i uživajte u relaksaciji i opuštanju mišića

Sprečite i ublažite pojave znakova starenja uz ciljane masaže lica

Masaže lica i tela

Masaže tela oduvek predstavljaju jedan od najkorisnijih tretmana – ne samo za čitavo telo nego i celokupno zdravlje.

Masaže pomažu oslobađanje stresa, štetnih produkata organizma, ublažuju ili preveniraju bolove u leđima i telu i pokreću čitav organizam.

Takođe relaksiraju celo telo kao retko koji tretman.

Kakve sve masaže postoje u ponudi?

Budući da smo centar koji se bavi lepotom uzimajući pre svega zdravlje i dobar osećaj kao najvažnije komponente, odabrali smo da vam na raspolaganju budu:

Terapeutska masaža

– Idealna za sve one koji sede ili stoje tokom čitavog dana, kao i za sve one kojima se često javlja bol i napetost karakteristična za rameni pojas, leđa i predeo kukova i donjih leđa.

Sportska masaža

Ima za cilj brži oporavak sportista i rekreativaca, opuštanje mišića, smanjenje napetosti u cilju relaksacije i poboljšanja performansi.

Relax masaža

Omiljena gotovo svima jer opušta čitavo telo, pomaže u smanjenju stresa, napetosti, umora i vraća telo u balans.

Antistress masaža

Za sve one koji naporno rade tokom čitavog dana i nedelje, za potpuno opuštanje tela, umirenje i vraćanje tela u balans zahvaljujući kombinaciji tehnika iz relax i terapeutske masaže.

Refleksologija stopala

Kao jedna od sjajnih opcija opuštanja i buđenja organizma, bilo posle čitavog radnog dana ili u toku samog dana jer utiče na čitavo telo putem stimulacije tačaka odgovornih za određene organe i njihovo pravilno funkcionisanje.

Parcijalne masaže

Idealne za sve osobe koje nemaju vremena za kompletnu masažu ali žele da tretiraju najproblematičniji deo tela i priušte sebi trenutke opuštanja.

Antistress 30

Specijalna kombinacija presoterapije i kombinacije terapeutske i relax masaže gornjeg dela tela u samo 30 minuta za sve one koji mnogo sede, nemaju previše vremena, a žele da se opuste od glave do pete.

Tailor made

Masaža skrojena po vašim potrebama: samo je potrebno da pre početka popunite upitnik i naglasite terapeutu sve detalje: od ključnih problema, bolnosti i neprijatnosti u telu, preko pritiska kakav volite do mirisa ulja za masažu.

Skin refresh

Kombinacija pilinga, hranljivog pakovanja i masaže za potpuno osvežavanje površinskog sloja kože i vraćanje sjaja i hidriranog izgleda uz istovremeno opuštanje tela.

Masaža lica

Koriste se u svrhu poboljšanja cirkulacije, pospešivanja drenaže, sprečavanja i ublažavanja pojave znakova starenja, kao i ublažavanja osećaja umora na kapcima.

Deo su svih bioloških tretmana i naših posebnih protokola poput Glow&Go 🙂

Koji su benefiti masaže – kako masaže deluju na telo?

Masaže imaju direktno delovanje na telo putem dodira i mehaničkog pritiska na kožu i tkivo, kao i indirektno putem delovanja na refleksološke tačke.

Osim opuštanja i oslobađanja od stresa, masaža nosi niz benefita poput ubrzavanja cirkulacije i limfe i izbacivanja štetnih produkata iz organizma, opiuštanja mišića, smanjenja bola i napetosti, relaksiranja celog tela, usporavanja procesa starenja, očuvanja tonusa mišića…

Kada su u pitanju masaže lica, one smanjuju nadutost i otoke, čuvaju i vraćaju jedrinu i tonus licu.

Kome su namenjene i koliko često se izvode?

Masaže su namenjene svima zahvaljujući širokom spektru delovanja i blagotvornom efektu na ceo organizam, samo je potrebno odabrati onu pravu za maksimalno uživanje 🙂

Tretmani tela

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.