New mum recharge

Informacije

New mum recharge

New mum recharge paket je kreiran da odgovori na potrebe novih mama: da se u što kraćem vremenu uradi što više stvari koje ulepšavaju i opuštaju lice i telo 🙂

Kreiran je kao odgovor na želje i potrebe velikog broja žena koje su skoro dobile bebu te zbog nespavanja i umora imaju problema sa bolnim leđima i nogama, nedostatkom svežine i jedrine kada je koža u pitanju i manjkom elana jer imaju premalo vremena za sebe.

Ipak, tretman nije ograničen samo na nove mame – tu je i za sve mnogo zauzete žene i devojke koje žele da se osete lepo od glave do pete, da ne izgube previše vremena.

Zapravo, idealan je i kao priprema za neke važne događaje, ali malu prednost ipak dajemo mamama sa bebama 🙂

Šta podrazumeva NEW MUM RECHARGE protokol?

New mum recharge protokol podrazumeva 2 u 1 tretman koji oporavlja telo i lice i počinje odabirom adekvatnog programa za presoterapiju sa ciljem da se opusti čitavo telo, a nogama vrati lakoća.

Dok traje tretman presoterapije, skida se šminka i na licu se radi Venus Glow dubinsko čišćenje pora i piling kao priprema za dalju negu. Sledi masaža za opuštanje i hidrataciju lica, vrata i dekoltea koja predstavlja pravo uživanje 🙂

Nakon masaže na lice se nanosi maska za hidrataciju i antistress obogaćena hranljivom ampulom, a sam tretman se završava ampulom i adekvatnom negom za lice i predeo oka.

Koji je efekat tretmana?

Efekat tretmana se ogleda u momentalno osetnoj lakoći u nogama i telu, ali i u blistavijem, svežijem i odmornijem izgledu kože i samog lica.

Koliko traje tretman?

New mum recharge tretman traje do 60 minuta kako bi se mame što kraće odvajale od beba, a opet je iskombinovan tako da predstavlja uživanje za sva čula i da reši te najčešće probleme svih novih mama 🙂

Zbog kratkog vremena trajanja i činjenice da deluje na čitavo telo, sjajan je i za žene koje nisu nove mame ali nemaju mnogo vremena.

Da li je bezbedan za žene koje doje?

Sama presoterapija na ProBallancer aparatu ima unapred kreiran program baš za mame koje su se skorije porodile i doje, te je tretman u potpunosti bezbedan.

Potrebno je samo da je prošlo dovoljno vremena od porođaja i da je doktor dozvolio sve uobičajene aktivnosti.

Za sve one koje nisu nove mame a žele da iskoriste ovaj 2 u 1 tretman – za vas imamo poseban ProBallancer program 🙂

Beauty center protokoli

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.