New mum recharge

Više informacija

NEW MUM RECHARGE I BABY GLOW

New mum recharge paket je kreiran da odgovori na potrebe novih mama: da se u što kraćem vremenu uradi što više stvari koje ulepšavaju i opuštaju lice i telo.

Kreiran je kao odgovor na želje i potrebe velikog broja žena koje su skoro dobile bebu te zbog nespavanja i umora imaju problema sa bolnim leđima i nogama, nedostatkom svežine i jedrine kada je koža u pitanju i manjkom elana jer imaju premalo vremena za sebe. Ipak, tretman nije ograničen samo na nove mame – tu je i za sve mnogo zauzete žene i devojke koje žele da se osete lepo od glave do pete, da ne izgube previše vremena.
Zapravo, idealan je i kao priprema za neke važne događaje, ali malu prednost ipak dajemo mamama sa bebama.

Šta podrazumeva NEW MUM RECHARGE protokol?

New mum recharge protokol podrazumeva 2 u 1 tretman koji oporavlja telo i lice i počinje odabirom adekvatnog programa za presoterapiju sa ciljem da se opusti čitavo telo, a nogama vrati lakoća. Dok traje tretman presoterapije, skida se šminka i na licu se radi Venus Glow dubinsko čišćenje pora i piling kao priprema za dalju negu. Sledi masaža za opuštanje i hidrataciju lica, vrata i dekoltea koja predstavlja pravo uživanje.

Nakon masaže na lice se nanosi maska za hidrataciju i antistress obogaćena hranljivom ampulom, a sam tretman se završava ampulom i adekvatnom negom za lice i predeo oka.

Koji je efekat tretmana?

Efekat tretmana se ogleda u momentalno osetnoj lakoći u nogama i telu, ali i u blistavijem, svežijem i odmornijem izgledu kože i samog lica.

Koliko traje tretman?

New mum recharge tretman traje do 60 minuta kako bi se mame što kraće odvajale od beba, a opet je iskombinovan tako da predstavlja uživanje za sva čula i da reši te najčešće probleme svih novih mama.

Zbog kratkog vremena trajanja i činjenice da deluje na čitavo telo, sjajan je i za žene koje nisu nove mame ali nemaju mnogo vremena.

Da li je bezbedan za žene koje doje i za trudnice?

Sama presoterapija na ProBallancer aparatu ima unapred kreiran program baš za mame koje su se skorije porodile i doje, te je tretman u potpunosti bezbedan. Potrebno je samo da je prošlo dovoljno vremena od porođaja i da je doktor dozvolio sve uobičajene aktivnosti.
Tretman je dozvoljen i za trudnice koje imaju urednu trudnoću i smeju da upražnjavaju redovne aktivnosti.

Za sve one koje nisu nove mame a žele da iskoriste ovaj 2 u 1 tretman – za vas imamo poseban ProBallancer program.

Kome je namenjen tretman BABY GLOW?

BABY GLOW tretman je namenjen trudnicama i podrazumeva Venus Glow dubinsko čišćenje pora i hidrataciju, poseban hemijski piling za trudnice, masažu lica, vrata i ramena, kao i pripadajuću negu ( maska, serum, nega ).

Naši protokoli

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.