5 razloga da se nakon mora napokon rešite dlačica uz trajnu epilaciju

Trajna epilacija je jedna od najpopularnijih beauty procedura za kojima je svet poludeo jer ne samo da olakšava život modernoj ženi, već na duže staze štedi vreme, novac i živce.

Verujemo da ne moramo pričati mnogo ukoliko ste i ovog leta mučili muku sa dlačicama, ali jedno znamo – rezultati laserske epilacije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

U ovom tekstu se nežemo baviti detaljima o samoj laserskoj epilaciji, delovanju, potrebnom broju tretmana ili tome da je bezbolna i bezbedna zahvaljujući sjajnom laseru koji imamo, jer to možete pročitati u tekstu ovde, ali ćemo reći neke od ključnih benefita koje smo primetili u, nakon par meseci, sada već bogatom iskustvu sa velikim brojem pacijenata od otvaranja:

  1. Laserska epilacija je jedini način da se TRAJNO rešite svih komplikacija povezanih sa rastom dlačica: urastanje, crvenilo, fleke… Ovi problemi se postepeno smanjuju sa svakom epilacijom i gotovo u potpunosti nestaju već posle 3. tretmana.
  2. Već nakon prvog tretmana se primeti velika razlika: određeni deo dlačica nestane, a one koje rastu to rade sporije i istovremeno su nežnije i tanje
  3. Laserska epilacija, iako je inicijalna investicija, zapravo štedi novac jer kroz samo par tretmana uklanja potrebu za redovnim depilacijama, stalnim brijanjem i različitim metodama koje, čak i kada su u jednom izvođenu povoljne, u ponovljenom tokom mnogo, godina i nisu baš
  4. Trajno uklanjanje dlačica će vam skratiti vreme spremanja MNOGO i još važnije – učiniće da se uvek osećate samopouzdano i spremno za sve izazove i prilike, bez onog razmišljanja i kalkulacije kada je prilika za suknju/kupaći
  5. Ona ne nosi sa sobom nikakve posebne restrikcije i ne ometa vaš redovan život jer se izvodi na nekoliko nedelja tokom kojih je samo važno da dlačice ne čupate iz korena i kožu ne izlažete suncu 2 nedelje pre i 2-4 nedelje nakon epilacije

Kako su jesen i zima zapravo idealan period za obračun sa dlačicama jer nema letovanja i kalkulacija oko sunčanja, a ni problema što se dlačice briju, spremili smo za vas neke sjajne pogodnosti:

  1. Laserska epilacija celog tela, sve regije, svih 6+1 tretmana – 1200€. Kao i uvek možete platiti jednokratno ili na do 12 mesečnih rata Banka Intesa karticama) kao i u 2 rate: prilikom 1. i 3. posete.
  2. Akciju 4+2 gde se na plaćena 4 tretmana određene regije dodatna 2 dobijaju GRATIS, a i ovaj iznos je moguće uplatiti na isti način, sa istim pogodnostima
  3. Specijalne pakete za intimu+pazuh (120€ po tretmanu) i pazuh+potkolenice  (110€ po tretmanu) po sjajnim cenama jer su to upravo najčešće regije za koje nas pitate i za koje važe iste pogodnosti.
  4. Specijalan ESSENTIALS paket 6+1 tretman koji obuhvata najtraženije regije intima+pazuh+potkolenice+nausnice po ceni jedinstvenoj ceni od 200€ po tretmanu.

Razloga je mnogo da se dlačicama stane na put, ali ako se pronalazite u bar 2 od ovih 5 možda je vreme da iskoristite neku od akcija i uživajte u glatkoj koži do sledećeg proleća!

Stojimo vam na raspolagnju za sva pitanja putem naših brojeva telefona i mreža.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.
Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.