Slim&Tight

Informacije

SLIM&TIGHT tretman za smanjenje podbratka

Poslednjih godina je sve izraženiji trend savršeno konturisanih vilica i lica, te smo dodatno kritički nastrojeni svojim crtama. Ipak, jedna od stvari koje smetaju većini ljudi je podbradak.

Razloga za njegov nastanak ima par, a oni su:

genetski – nasledni ako neko u porodici ima taj deo izraženiji, par kilograma viška koje svi nabacimo ponekad, starenje lica i pad tonusa kože i sama struktura donje trećine lica kada je brada nedovoljno razvijena pa iz tog razloga deluje kao da postoji problem sa podbratkom.

Koje je najbolje NEINVAZIVNO rešenje za smanjanje podbratka?

Osim kod poslednjeg razloga, za koje je najbolje rešenje konturisanje hijaluronskim filerima, rešenje za smanjenje podbratka leži upravo u SLIM&TIGHT protokolu za konturisanje donje trećine lica i smanjenje podbratka, jer zahvaljujući kombinaciji tretmana deluje sinergijski na smanjenje obima (volumena), zatezanje kože i njenu bolju elastičnost i čvrstinu.

Šta podrazumeva SLIM&TIGHT protokol za smanjenje podbratka?

Protokol počinje VENUS LEGACY tretmanom koji je zadužen za preoblikovanje i zatezanje uz istovremeno podsticanje drenaže.

Sam tretman je izuzetno prijatan i podrazumeva blago zagrevanje i masažu u trajanju od par minuta nakon čega sledi hemijski piling kako bi se koža pripremila za tretman dermapen-om kojim se u dublje slojeve kože unosi koktel za smanjenje masnoće i zatezanje koji dodatno pospešuje smanjenje obima i učvršćivanje kontura.

Tretman se završava posebnom maskom koja dodatno i umiruje kožu.

Koliko tretmana je potrebno uraditi?

Optimum je 6 Venus Legacy tretmana, a protokol od 6 nedelja podrazumeva primenu navedenog u 1., 3. i 5. nedelji, dok se u 2. i 6. nedelji primenjuje Venus Legacy praćen specijalnom masažom te regije i maskom.

Moguće je tretmane raditi i dvonedeljnom dinamikom i čitav protokol ostaje isti, ali se dinamika rada određuje na licu mesta shodno potrebama klijenta.

Nedelje

Tretman

1. nedelja

SLIM&TIGHT tretman

2. nedelja

Masaža + Venus Legacy i maska

3. nedelja

SLIM&TIGHT tretman

4. nedelja

Masaža + Venus Legacy i maska

5. nedelja

SLIM&TIGHT tretman

6. nedelja

Masaža + Venus Legacy i maska

Da li je tretman bolan i postoji li neki period oporavka ili restrikcije?

Tretman Venus Legacy-jem je izuzetno prijatan, kao i masaže, dok tretman dermapen-om može izazvati blagu neprijatnost i iritaciju na koži.

Ograničenja posebnih nema, ali se savetuje izbegavanje umivanja i šminkanja 12h, saune i sunčanja nakon tretmana, kao i obavezno nošene zaštitnog faktora par dana posle tretmana.

Kakve rezultate mogu da očekujem?

Uspešnost samih rezultata FIRM&TIGHT tretmana za podbradak najpre zavisi od početnog stanja odnosno izraženosti samog problema podbratka kao i razloga njegovog nastanka i ogleda se u smanjenom volumenu ili potpuno uklonjenom podbratku, zategnutijoj i jedrijoj koži koja je ujedno podmlađena i bolje teksture.

Na samom pregledu će naši terapeuti odmah proceniti koja su realna očekivanja od samih tretmana, kao i koja je idealna dinamika dolazaka za vas.

Beauty center protokoli

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.