Fit in 50’, 60’, 70’

Više informacija

Fit in 50’, 60’, 70’

Već duže vreme dame dolaze kod nas sa sličnim zahtevom – da kreiramo neki protokol za sve žene koje žele da i u 50, 60, 70… godina izgledaju divno i negovano i da taj protokol targetira najproblematičnije regije kada je upitanju proces starenja: lice, vrat i nadlaktice.

Fit in 50’s tretman targetira sva 3 u izuzetno prijatnom protokolu koji se može uraditi kao zaseban tretman ili šestonedeljni protokol za pun efekat.

Šta sve podrazumeva ovaj program?

Fit in 50’s podrazumeva Venus Legacy ili Myolift tretman lica i vrata koji se bira po individualnim potrebama svake osobe – da li je ono na čemu primarno radimo opuštena koža ili opušteni mišići lica.

Pored aparaturnog tretmana lica i vrata, tu su i piling za ujednačavanje tena, kao i maska i prateća nega uz energy masažu koja dodatno podstiče drenažu i pravi lifting efekat.

Tretman završavamo Venus Legacy tretmanom nadlaktica kako bi se pomoglo njihovo preoblikovanje i učvršćivanje.

Kome je namenjen ovaj protokol?

Namenjen je svim osobama koje žele da deluju preventivno i korektivno na znakove procesa starenja i da izgledaju negovano i mladoliko i u 50, 60, 70+ godina. Može se raditi upravo u tim godinama ili već od 30. kao prevencija.

Kakav je osećaj tokom tretmana i koliko se brzo vide efekti?

Tretman je poput prijatne masaže koja zagreva i predstavlja 75 minuta čistog uživanja.

Efekti su primetni odmah nakon tretmana, a za pun rezultat se preporučuje serija od 6 tretmana koliko i sadrži ceo paket.

Koji je očekivani rezultat?

Sam protokol je kreiran tako da deluje na kožu i mišiće lica, uz podsticanje vraćanja tonusa i jedrine, kao i ujednačavanje tena.

Očekivan rezultat je jedrije i toniranije lice, poboljšanih kontura i svežine.

Da li se može kombinovati sa ostalim tretmanima i procedurama?

Venus Legacy tretman se ne preporučuje u regijama gde postoje hijaluronski fileri jer zahvaljujući zagrevanju može podstaći bržu razgradnju filera.

Mogu se kombinovati i sa drugim procedurama i tretmanima po preporučenoj dinamici, a savetuje se da ovaj tretman bude polazna tačka sveobuhvatnog anti-aging pristupa.

Pored filera, prepreka za aparaturne tretmane mogu biti neka ozbiljnija oboljenja i stanja.

Da li je potrebno održavanje?

Kao i kod svih tretmana, budući da proces starenja neminovno napreduje, potrebno je održavati postignut rezultat ili vremenom uvesti neki od komplementarnih tretmana ili procedura. U idealnim okolnostima u pitanju je mesečno održavanje.

Kakva je dinamika tretmana?

Tretmani se rade jednom nedeljno u trajanju od 6 nedjelja za pun efekat.
Mogu se raditi i kao zaseban pojedinačni tretman pred neki važan dogadjaj kada želite da lice sine i povrati izgubljenu jedrinu.

Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.