Dr Lea Lisborg

Dr Lea Lisborg
Specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije
"Kod dr Lisborg možete uraditi pregled i na osnovu objektivnih potreba lica i vašeg subjektivnog doživljaja napraviti plan korekcija i procedura do željenog efekta i očuvanja mladalačkog izgleda. Radujemo se vašoj poseti i sjajnim rezultatima 😊"
tretmani hijaluronskim filerima novi beograd salon lepasvakidan
Botox hiperhidoza
Biorevitalizacija
prp tretmani kose novi beograd

Dr Lea Lisborg je specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije na VMA i ima već dugogodišnje iskustvo u oblasti estetskih procedura i anti-aging medicine.

Svoje znanje je sticala i usavršavala širom sveta – od Austrije i Italije do Brazila i Indonezije na brojnim kongresima i radionicama vrhunskih svetskih stručnjaka.

Poseduje brojne sertifikate za estetske i anti-aging procedure. 

Prepoznata je kao talenat od strane kompanije Allergan – svetskog lidera na estetskom tržištu proizvođača hijaluronskih filera (Juvederm) i botulinskog toxina (Botox i Vistabel).

Govori 5 jezika tečno i u poslu se uvek vodi time da su bezbednost i prirodan rezultat apsolutni prioritet, a do toga dolazi potpunom posvećenošću i individualnim pristupom svakom pacijentu.

Naš sajt koristi kolačiće za analitiku i komunikaciju putem email poruka. Bezbednost korisnika nam je od velike važnosti.
Možete i da nas nazovete

Zakažite termin

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit.

Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.

Izaberite uslugu, popunite kontakt formu i pošaljite Vaš upit. Mi ćemo Vas ubrzo nakon toga kontaktirati.