MakeUpĆosić škola šminkanja

MakeUpĆosić škola šminkanja nastala je kao posledica mog uverenja da svaka žena uz par pravih proizvoda i poteza može biti najlepša verzija sebe i osećati se odlično u svojoj koži.

Upravo zato, kursevi u školi su namenjeni isključivo ženama koje žele sebe da ulepšaju i nauče trikove i prečice za svakodnevni blistav izgled, bez preteranog trošenja novca na najskuplje ili nepotrebne proizvode.

U okviru škole, dostupno je više različitih radionica i usluga, a po opisu ponude ćete videti u kojoj se najviše pronalazite:

 1. Radionice za OSNOVNI ili ANTI-AGING make-up
  Tokom 4h trajanja radionice prolaze se sve tehnike i trikovi šminkanja za dan i veče u skladu sa vašim crtama lica. Radionice podrazumevaju rad na sopstvenom licu, našim materijalima, uz konstantnu podršku edukatora, u malim grupama sa 4-6 polaznika.
 2. Make-up predavanja uz live demonstraciju
  Predavanja uz praktično pokazivanje tehnika i trikova na modelu. Predavanja obrađuju jednu konkretna temu, poput smokey eye tehnike, savršenog tena ili svakodnevne šminke u trajanju od 2h.
 3. Individualni make-up časovi za osobe koje žele da rade 1 na 1 sa edukatorom u zasebnom terminu.
 4. Profesionalno šminkanje
  Podrazumeva make-up za sve prilike, u našem ili vašem prostoru. Posebna ponuda za više osoba na istoj lokaciji i u istom terminu.
 5. Lični shopping asistent
  Omogućava pomoć pri odabiru najboljih proizvoda i nijansi u skladu sa vašim potrebama, postojećom kozmetikom u neseseru i budžetom.

 

Sve edukacije se održavaju u našem prostoru i podrazumevaju rad našim materijalima, kao i preporuku personalizovane shopping liste u skladu sa postojećim stanjem u kozmetičkoj torbici i vašim budžetom.

Za sve dodatne informacije tu su broj telefona i društvene mreže, a za sve one koje žele da nekom poklone neku od usluga, sada su dostupni i poklon vaučeri 🙂

Kontakt informacije:

Adresa: Lazara Mamuzića 26a, Zemun
E-mail: tamaracosic@lepasvakidan.rs

Kontakt forma