Stvarno verujem da istinski put do LEPA SVAKI DAN počinje sa ZADOVOLJNA I SREĆNA SVAKI DAN, a da na to jako utiču naše dnevne aktivnosti. Godinama mi je jutarnja rutina doručka i kafe podrazumevala neku aktuelnu seriju, a sređivanje kuće neku veselu muziku u pozadini, dok nisam otkrila TED kanal koji je ubrzo postao omiljena stvar koju slušam kada radim nešto. Verujem da je veliki deo vas već iskoristio ovaj besplatni kanal za motivaciju, inspiraciju, učenje – ideje vredne deljenja, ali ono na šta želim da skrenem pažnju su tri fenomenalne priče koje zaista nose snažne poruke za srećniji, ispunjeniji, organizovaniji i lepši život. Svaka od njih priča o istinski važnim stvarima u životu koje, čak i ako ih znamo, kada ih čujemo izazivaju onaj „AHA momenat“. Iako mnogo ljudi koristi sve privilegije ovog modernog doba gde je sve dostupno samo na klik, ipak često upadnemo u rutinu i zaboravimo da samo jedna jednostavna stvar može da nas pokrene na pravi način – bilo da je to gledanje Pinterest sajta sa inspirativnim slikama, slušanje motivacionih govornika, ili neki sajt sa zanimljivostima.

Da ne bih više dužila, znajte da u sledećim pričama možete saznati:

  1. Kako ranjivost i otvorenost prema svetu – i pozitivnom i negativnom zapravo utiče na sreću, uspeh, dobar osećaj…

2. Kako da se sami sebi pomerimo sa puta i ne sabotiramo svoje aktivnosti time što se prebacimo u „mrzi me, ipak ne“ mode:

3. Zašto 30 nisu nove 20 i zbog čega je bitno da se neke stvari urade i poslože na vreme:

Svaka od priča je moćna na neki način i ako je poslušate otvorenog srca – videćete koliko vam može postati značajna i inspirisati makar na neke sitne promene koje će vas učiniti srećnijim i uspešnijim 🙂